Vedmaskin göteborg

Vedmaskin Göteborg. Är du ute efter en professionell vedmaskin göteborg? Vi på Jakobs Maskin AB är återförsäljare av vedhanteringsmaskiner av från de ledande märkena bland annat Bala vilket garanterar både kvalité och hållbarhet.

Hos Jakobs Maskin AB hittar du allt inom maskiner för skogsbruk, lantbruk och entreprenad. I vårt sortiment hittar ni nya och begagnade maskiner kvalitetsmaskiner samt tillbehör/reservdelar till dessa.

Några av de kvalitetsmaskiner vi säljer:

  • Skogsbruksmaskiner

  • Vedhantering

  • Lantbruksmaskiner

  • Entreprenad

  • Vägunderhåll

Jakobs maskin AB är ledande när det gäller återförsäljning av vedmaskin göteborg och vedhanteringsmaskiner. Vi är stolt återförsäljare av maskiner från Bala med flera.

Vi har det mesta du behöver gällande vedhantering och vi säljer våra produkter både till företag och privatpersoner även om vi främst riktar oss till större företag och industrier.

Jakobs Maskin AB är rätt företag att vända dig till när du behöver rådgivning eller service av din vedmaskin göteborg eller när du bara går i tankarna på att köpa en ny professionell och hållbar maskin.Vi värnar om våra kundkontakter och strävar alltid efter att ge dig som kund bästa möjliga service och en maskin du kommer vara mer än nöjd med. Våra maskiner har prestanda och kvalité, det finns inget jobb som dom inte klarar.

Vi säljer bland annat vedklyvar, vedkapar, vedsäckar, vedpåsar, transportörer, reservdelar och tillbehör till samtliga vedmaskin Göteborg.

 

 

Tveka inte att ta kontakt med oss vid intresse eller om du har frågor angående vedmaskin Göteborg och glöm inte att bifoga ett nummer vi kan nå er på i mailet.

Vid demokörning eller besök ber vi er ringa och boka ett besök innan.


Jakobs Maskin AB
Slättaryd 22
504 91 Sandhult

Telefon: 033-196000
Mail: info@jakobsmaskin.se