Griplastarvagn Göteborg

Griplastarvagn Göteborg. Är du ute efter en professionell griplastarvagn göteborg? Vi på Jakobs Maskin AB är återförsäljare av griplastarvagnar från några av de ledande märkena vilket garanterar både kvalité och hållbarhet.

Hos Jakobs Maskin AB hittar du allt inom maskiner för skogsbruk, lantbruk och entreprenad. I vårt sortiment hittar ni nya och begagnade maskiner kvalitetsmaskiner samt tillbehör/reservdelar till dessa.

ATV vagnar vi säljer:

Några av de kvalitetsmaskiner vi säljer:

  • Skogsbruksmaskiner

  • Vedhantering

  • Lantbruksmaskiner

  • Entreprenad

  • Vägunderhåll

Jakobs maskin AB är ledande när det gäller återförsäljning av griplastarvagn göteborg och andra kvalitetsmaskiner. Vi är stolta återförsäljare av maskiner från Bala med flera.

 

Vi har det mesta du behöver gällande griplastarvagn göteborg och vi säljer våra produkter både till företag och privatpersoner även om vi främst riktar oss till större företag och industrier.

Jakobs Maskin AB är rätt företag att vända dig till när du behöver rådgivning eller service av din maskin/vagn eller när du bara går i tankarna på att köpa en ny professionell och hållbar maskin.

Vi värnar om våra kundkontakter och strävar alltid efter att ge dig som kund bästa möjliga service och en maskin du kommer vara mer än nöjd med. Våra maskiner har prestanda och kvalité, det finns inget jobb som dom inte klarar.

Vi säljer bland annat vedklyvar, vedkapar, vedsäckar, vedpåsar, transportörer, reservdelar och tillbehör till samtliga griplastarvagnar och så vidare i Göteborg med omnejd.

 

Tveka inte att ta kontakt med oss vid intresse eller om du har frågor angående våra maskiner/tjänster och glöm inte att bifoga ett nummer vi kan nå er på i mailet. 

Vid demokörning eller besök ber vi er ringa och boka ett besök innan.

 

Jakobs Maskin AB
Slättaryd 22
504 91 Sandhult

Telefon: 033-196000
Mail: info@jakobsmaskin.se